November i bilder

2D337993-5044-4F90-9AA2-064D83FCEF99.JPG

Idag säger vi hej då november och välkommen december. Jag gillar verkligen november som jag tycker är en så vacker månad. I år ligger jag lite efter i trädgården och har varken hunnit sätta in trädgårdsmöbler eller räfsa alla löv. Planen är att detta ska ske på söndag. 

I november har jag däremot hunnit (med makens hjälp såklart) plantera en vacker ek, ersätta buxbomshäcken med idegran och sätta tulpaner. I år har jag satt de flesta i krukor.

November hos mig är en färgstark månad. Den japanska lönnen 'Margaret Bee' (Acer palmatum 'Margaret Bee') håller sina blad länge och det gör också min nya scharlakansek (Quercus Coccinea). Bokhäckarna har antagit sin höst- och vinterfärg och det vintergröna träder fram.

Nu ser jag fram emot december och att sätta upp alla ljus och stjärnor. Advent är härliga tider.

Ha en fin fredag!