Nya julgranskulor från Zetas

julkulor (4 of 8).jpg

När det gäller julpynt är jag både restriktiv och traditionell. Det betyder att jag inte har så mycket pynt och det jag har är samma år ut och år in. I år kände jag plötsligt annorlunda. Jag är faktiskt sugen på lite nytt. Jag känner för en jul i gröna och lite bruna toner. 

julkulor (2 of 8).jpg

Några nya julgranskulor har jag inte köpt på snart 20 år. Jag lät mig dock inspireras av Zetas mycket fina sortiment och klickade hem dessa små glaskulor som skimrar i grönt. Helt underbara om du frågar mig.

julkulor (1 of 8).jpg

Nån pysslemadam är jag sannerligen inte, men när jag får något för mig då brukar jag se till att det blir så. Jag fick för mig att jag ville ha en mörkt grön stjärna att luta mot väggen. En trästjärna inhandlades snabbt och lätt på Granit och mörkt grön matt färg på Panduro. Vips hade jag en skön grön stjärna som jag är så nöjd med.