Höst i trädgården

10 (1 of 1).jpg

När är hösten här på riktigt. Temperaturen har sjunkit betydligt och trädgården är iklädd sin höstskrud. Jag brukar älska hösten. I år känner jag lite annorlunda. Efter vi tog ner körsbärsträdet känner jag ett motstånd att gå ut i trädgården. Jag saknar trädtaket så oerhört. På torsdag ska jag åka och titta på träd. Det ska bli riktigt skoj.

6 oktober (3 of 8).jpg

Hostorna blir gulare för varje dag.

6 oktober (1 of 1).jpg

Jag hoppas på några kalla nätter så att ullungrönnens blad hinner bli alldeles röda innan de faller av. Koltrastarna har haft fest och ätit upp de flesta bären.

6 oktober (8 of 8).jpg

Tack och lov är vissa delar av trädgården sig lik. Glansmiskantus 'Malepartus', syrenhortensia 'Silver Dollar' och hakonegräs i blickfånget.

9 oktober (1 of 1).jpg

Ännu sitter bladen kvar på vildvinet och vi får nog njuta av det några dagar till.

Ha en fin tisdag!