Bitande kall trettondag

Trettondagen blev bitande kall i år. Vi hade -12 grader i förmiddags. Solen kom dock fram och det var helt vindstilla. Flickorna (vovvarna) och jag fyllde på mat till fåglarna och njöt en stund i trädgården innan vi började frysa.

Jag är lite sur på mig själv som glömde ta in fikonet som står i kruka och den lilla japanska lönnen. När det varnas för riktigt kallt väder brukar jag ta dem i förrådet. Håller tummarna att de klarat sig. Härdigheten blir ju sämre i kruka. 

Carex 'Ice Dance', ligusterklot, bambu och hortensia 'Limelight'. 

Men, såhär lever vi helst livet idag. I alla fall om man är en liten Norrwichterrier. 

Nu ska jag sätta på kaffet eftersom jag ska ha finbesök idag. Härliga Elin (med superfina bloggen Trädgårdstid) kommer hit en sväng idag. Prat, prat, prat o prat. 

Ha en fin trettondag!