God fortsättning!

Detta är ingen hundblogg, men så här ser lever vi livet dessa dagar. Långa sovmorgnar med hundgos. Sen tyckte jag att Myran var så fin i våra nya jättehärliga påslakan (ekobomull från Hemtex). Jag älskar kombinationen brunt och blått. 

Julafton firades med hela stora familjen hemma hos min bror. Mina föräldrar stannar sen traditionsenligt över hos oss till juldagen då vi bara myser, går långpromenad och äter julmat. Igår fortsatte mysandet med promenad, läsning och filmer. 

Nu försöker vi dock komma i gång för att ta oss till butiken. I kväll kommer kära familjen igen (men bara på min man sida). Vi pausar julmaten och satsar på gott bröd och fisksoppa.

Jag hoppas ni har klarat er i stormen Urd. Det ven rejält i natt kring knutarna, men inga skador vad jag kan se. Nu skiner solen och då gäller det att passa på ta sig ut en sväng.

God fortsättning!