Frostnupet

Det må vara hur krispigt och vackert som helst, jag vill i alla fall inte ha någon snö just nu. Inte minusgrader heller för den delen. Men, visst är det vackert, det frostnupna lönnlövet med vita kanter.

Grejen är den, att jag inte alls är färdig i trädgården. Jag har inte planterat mina allium än. Anledningen till det är att blodormroten stått så himla fin och då har jag inte nänts gräva och förstöra. Vi räfsar inte så mycket löv. Det mesta får ligga kvar i rabatterna. Men, lite har vi att ta hand om på singelgångar och i bambubersån. Det tar inte många minuter att fixa, men när de ligger under ett snötäcke blir det svårt.

Önskar dig en fin torsdag. I kväll ska jag ha några goa tjejkompisar på middag. Det var evigheter sen vi sågs så det ska bli fantastiskt roligt att träffas.