Favoritvyn

Helgen som gick har verkligen bjudit på blandat väder. Bilderna tog jag i fredags då solen tittade fram och det var stilla och riktigt skönt. I lördags blåste det förfärligt och i går kom ett stilla välkommet regn. Jag visar bilder från denna vy ständigt och jämt, jag vet. Dels beror det på att min trädgård inte är så stor, men mycket beror det på att jag verkligen gillar färgerna och formerna i denna hörna. Där händer alltid något. Nu har lönnarna som står utanför vår trädgård underbara höstfärger. Hortensian blommar fortfarande medan de röda sockblommorna under den lilla kopparlönnen (Acer Griseum) börjat inta sin höstfärg. Det är färgstarkt och vackert.

Skogspromenader, en sväng för att titta på soffa till vårt allrum, vernissage - Moments (Duktiga Ida Magntorn ställde ut sina bilder tillsammans med skulptören Karin Wiberg), spontant lunchbesök av kär vän, äppelkaka och så plantering av några lökar. Det blev en bra helg.

Dessa lökar...... Det är samma visa varje år för mig. Varje vår bestämmer jag att jag till hösten ska plantera industriella mängder lökar. Men, när hösten kommer är jag inte alls lika sugen på det. Inte sugen alls faktiskt. Tvingar mig ut för när våren kommer är jag tacksam för varenda liten lök jag planterat.