Bilder från helgen

Jag älskar det varma mjuka ljuset på hösten. Jag har haft en jättetrevlig helg. I lördags åkte vi (ja, hela familjen var med) en tur till Flyinge Plantshop och sen lunchade vi på supertrevliga Gastro Gaspari i Flyinge. Det blev ingen lökplantering som jag tänkt i lördags utan vi drack kaffe och myste i soffan på eftermiddagen istället.. På kvällen var jag på supertrevlig dammiddag hos min vän Åsa (@gardenasa).

I går fick jag dock satt några lökar, både i jorden och i krukor. Känns bra att vara på gång i alla fall. Förra året stod krukorna läns husväggen på norrsidan. Tyckte det var en hel del lökar som inte grodde. I år funderar jag på att sätta dem i garaget istället. Det är inte kylan som är problemet, utan fukten.

Söndagen avslutades med familjemiddag. Våra stora killar, svärdotter och min lilla svärmor kom hem. Alltid lika härligt när alla är samlade.