Körsbärsblom

Här sitter hon och njuter av det vackra, min lilla vovve. Eller snarare, väntar på att någon ska gå förbi utanför tomten så att hon kan springa ner i hörnet och tokskälla....
Vi njuter i alla fall i fulla drag av det vackra. Nils, 15-åringen, sa häromdagen att han tyckte att körsbärsträdet är vackrare än magnolian när det blommar. Själv tycker jag att båda är vackrast.

Igår hade jag trädgårdsbesök av Helle. Vi drack kaffe under körsbärsblommorna och talade om trädgård odling. Helle är konstnär och gör underbara tavlor och så är hon fenomenal på att odla grönsaker. Hon har dessutom en av de finaste trädgårdar jag vet. Klicka  HÄR så kommer du kommer till Helles hemsida. HÄR finner du bilder från mina besök i trädgården
I år har jag tulpaner under körsbärsträdet också. 'Queen of Night' och 'Spring Green'. Kaukasisk förgätmigej (här Mr. Morse) är en fantastisk kombination med tulpaner. Den skira blomningen och frodigt gröna förhöjer tulpanernas skönhet flera gånger.


 Igår kväll hjälpte maken mig att göra om i en av mina stäppsalviarabatter. Inlägg kommer!

Ha en fin torsdag! För er som undrar så var Trendensers vårfest oerhört lyckad. Jag hade jättetrevligt och pratade nästan munnen ur led.